Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові під час ремонту в будинку натрапили на застарілі боєприпаси

Небезпечну знахідку виявили під час демонтажу стелі в цокольному приміщенні триповерхового житлового будинку на вул. Ольги Басараб.

Як повідомляють в ГУ ДСНС у Львівській області, о 10 січня о 13:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що виявлені предмети, ззовні схожі на застарілі боєприпаси.

На місце події була направлена оперативна група Львівського міського управління. В результаті огляду підозрілої знахідки було встановлено, що дані предмети зовні схожі на ручну гранату О-23 та набої до стрілецької зброї часів II Світової війни.

За фактом виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано термінову заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів війни, попри розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях.

Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте Службу порятунку за номером «101».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ