Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові побудують нові басейни. Де і скільки?

Сьогодні на сесії Львівської міської ради проголосували ухвалу "Про затвердження Програми з відзначення 200-річчя плавання в Україні".
Перший міський відкритий басейн “Залізна вода” при вул. Снопківській збудований у 1933–1934 рр. за проектом архітектора Тадеуша Карасінського. Об’єкт розташований натериторії парку “Залізна вода”. Після 1945 р. басейн реконструювали, створивши на його базі спортивний комплекс “Динамо”.

Як повідомив, під час обговорення питання, міський голова Львова Андрій Садовий, в ухвалі зазначені ділянки, де місто планує будувати нові басейни у Львові. Також Андрій Садовий наголосив, що варто пам'ятати і працювати з ситуацією щодо відновлення басейну "Динамо", що на вулиці Стуса.

Ухвала набрала 44 голоси "за".

Варто зазначити, що наразі в проекті, розміщеному на сайті ЛМР, немає інформації про виділені ділянки, на яких будуть будувати нові басейни у місті Львові.

Нагадаємо, під час свого звіту за 2019 рік, Андрій Садовий пообіцяв в 2020 році збудувати у Львові 6 нових басейнів і відновити басейн "Динамо", що на вулиці Стуса.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ