Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові провели обстеження води у басейнах

Представники хімічної лабораторії комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління» вже втретє від початку літа провели обстеження води у басейнах Львова. 2 липня фахівці відібрали 5 проб води. За результатами дослідження у басейнах не виявили перевищення показників. Проте вчергове не всі басейни міста допустили фахівців для проведення обстеження.
У Буській ДЮСШ після реконструкції відкрили плавальний басейн. Фото: ЛОР

Відбір проводили у таких басейнах: палац спорту ГД «ЛОО ФСТ «Динамо»; басейн фітнес-комплексу «UNIFORCE»; оздоровчий центр «Три стихії» (басейни 25 м та 50 м); навчально-спортивна база літніх видів спорту МО України (СКА) - басейн закритого типу. У басейні відкритого типу СКА воду не відбирали, бо її в цей час міняли.

Досліджували воду за 11 показниками: водневий показник pH, залізо, азот амонійний та аміак, нітрати, нітрити, хлориди, загальну твердість, сухий залишок, залишковий хлор, запах та температуру. 

У відібраних пробах перевищень гранично-допустимих концентрацій не виявили.

До слова, перевірка мала відбутися також у басейнах «Sport Life», «Дельфін» та в Аквапарку «Пляж», але їхня адміністрація вчергове не допустила фахівців лабораторії провести дослідження.

Нагадаємо, такі дослідження в місті проводять кожні два тижні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ