Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини Львова: У Львові погасили марку до 101-ї річниці ЗУНР
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

У Львові погасили марку до 101-ї річниці ЗУНР

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, у п’ятницю, 1 листопада, у Львівській ОДА відбулось урочисте спецпогашення поштової марки з нагоди 101-ї річниці утворення Західноукраїнської Народної Республіки та 70-річчя марок підпільної пошти України.

Участь у заході взяв заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень, директор Львіської філії АТ ʺУкрпоштаʺ Микола Ростов, член асоціації філателістів Львівщини  Олександр Жарівський.

ʺМи навіть не усвідомлюємо усю цінність та унікальність проведення процедури погашення марки. Переконаний, що із роками ці марки лише зростатимуть у своїй цінності, адже по них ми вже можемо вивчати нашу історію. Дякую Укрпошті за те, що вболіваєте за українську філателістикуʺ, - наголосив під час заходу Тарас Грень.

Спецпогашення – це погашення спеціальним поштовим штемпелем поштових конвертів та марок, випущених з нагоди великих та пам’ятних подій. Відмінністю від стандартних поштових штемпелів є зовнішнє оформлення. Спецпогашення має особливе значення для філателістів, які збирають ювілейні марки та конверти.

ДП ʺУкрпоштаʺ традиційно відзначає найважливіші події погашенням поштових марок та конвертів спеціально виготовленим до урочистої дати поштовим штемпелем, який дійсний лише один день.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Львівщина урочисто відзначає 101-у річницю утворення ЗУНР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ