Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові покажуть виставку світлин “HOPE/НАДІЯ”

У вівторок, 5 березня 2024 року о 17.00, у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться відкриття виставки світлин “HOPE/НАДІЯ”.

Подія організована у співпраці Українського Фотографічного Товариства (УФОТО), Львівського Фотомузею, Музею фотографії в Рівному та Львівського палацу мистецтв.

НАДІЯ. Ми живемо з Надією. Ми надіємось і віримо в Перемогу, повну капітуляцію росії і Мир. Цивілізований світ нас підтримує в нашій Надії, допомагає. Фотографія, як засіб мирної культурної дипломатії, нас знайомить, здружує, об’єднує. Засобами фотографії ми знайомимо світ з реальним життям.

Сюжети світлин виставки HOPE (НАДІЯ) різні. 17 фотографів з 11 країн світу, 8 українських фотографів – Олександр Харват, Юрій Верес, Nick Tymchenko, Igor Zholobak, Шевченко Олександр, Elena Dolzhenko, Володимир Оглоблін, Pavlo Petrov своїми світлинами показують наслідки агресії руского міра в різних містах України. На світлинах фотографів з Греції, Іспанії, Італії, Кореї, Китаю, Люксембурга, Польщі, США, Франції, Хорватії тематика вільна.

Виставку надрукували наші корейські друзі Poung Young Kwak, презентували в Іспанії на зустрічі фотографів FIAP з 29 країн світу, потім привезли в Польщу в Muzeum Fotografii w Janowie Lubelskim Antoni Florczak, де ми і зустрілись. Також презентуємо прапор України та Кореї з підписами фотографів з 29 країн світу на Міжнародній FIAP зустрічі під час виставки в Іспанії.

Роман МЕТЕЛЬСЬКИЙ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ