Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові посадовець ветсанконтролю вимагав хабар у 50 тис. грн

Під час проведення профілактичних заходів з протидії хабарництву правоохоронці викрили факти системного вимагання неправомірної вигоди з боку посадових осіб Регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті, що обслуговує 7 областей Західного регіону держави. Про це повідомили у Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

Департамент захисту економіки Національної поліції України додає 4 нові світлини.

36 хв · 

Львів: викрили посадовців служби ветсанконтролю на Західному кордоні

Під час проведення профілактичних заходів з протидії хабарництву правоохоронці викрили факти системного вимагання неправомірної вигоди з боку посадових осіб Регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті, що обслуговує 7 областей Західного регіону держави.

За безперешкодну видачу Міжнародних ветеринарних сертифікатів для експорту товарів тваринного походження до країн Євросоюзу вимагали 50 тисяч гривень та 600 доларів США хабара.

Вчора, 27 лютого у Львові, працівники УЗЕ у Львівській області Нацполіції, слідчого управління обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області затримали керівника Регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті, а також його підлеглого під час одержання обумовленої суми неправомірної вигоди.

На даний час обох затримано у порядку статті 208 КПК України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ