Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові посеред білого дня на вулиці Демнянській побили та пограбували чоловіка

Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
1/2
Побили, повалили на землю та викрали 450 гривень — патрульні затримали ймовірних грабіжників. Про це 2 травня повідомили Гал-інфо у Патрульній поліції Львівської області.

Вчора, близько 14-ї години патрульні 2 батальйону отримали на службовий планшет повідомлення про грабіж на вулиці Демнянській.

Оперативно прибувши на місце події, поліцейські зустрілись із заявником, який розповів, що троє невідомих осіб нанесли йому тілесні ушкодження, повалили його на землю, викрали з кишені куртки 450 гривень та побігли в напрямку вулиці Хуторівка.

Отримавши детальний опис кривдників, патрульні не гаючи часу в радіоефір передали орієнтування іншим екіпажам.

Двох чоловіків, які підпадали під опис заявника, поліцейські помітили при обстеженні прилеглої території. Ними виявились 45-річний львів’янин та 29-річний мешканець міста Броди. Під час поверхневої перевірки, в одного із них виявили кошти в сумі 450 гривень. Згодом, їх впізнав і сам заявник.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції, для з’ясування всіх обставин справи.

Тепер їм загрожує відповідальність за ч.2 ст.186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або за попередньою змовою групою осіб)ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ