Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові презентували містичний трилер «Еґреґор»

Вчора у Львові відбувся допрем’єрний показ українського містичного фільму «Еґреґор», який знімали у нашому місті.
Фото - ЛОДА

На подію приїхали автори та актори кінострічки, розповіли глядачам про особливості фільму та поділились враженнями щодо знімального процесу саме у Львові.

Як розповіла команда, знімальний процес тривав 3 місяці, але загалом робота над фільмом зайняла майже 6 років. Без труднощів не обійшлось, але раді, щось вже відсьогодні глядачі можуть побачити його у кінотеатрах країни.

«Львів – це наймістичніше місто України, тому я не знаю, де можна знімати містичний трилер, як не тут. Це наше улюблене місто, і я, і головна героїня зі Львова, наш режисер також його обожнює. Тому ми одразу знали, де зніматимемо фільм, і дуже задоволені, що все вдалося.

Ми мали презентували стрічку 8 березня 2022 року, але війна не дала нам цього зробити. Як завжди, хвилюємось перед прем’єрою, дуже вже хочемо почути відгуки глядачів», – зазначив Сергій Лавренюк, продюсер фільму.

Над фільмом працювала міжнародна команда, адже це копродукція України, Польщі та США. Також було задіяно акторів з-за кордону, розповів режисер Станіслав Капралов.

Також до фільму долучився міський голова Львова Андрій Садовий, який зіграв епізодичну роль у цій кінострічці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ