Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові презентували виставку «НАТО-Україна: Спільні цінності, спільний шлях»

10 грудня у міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького в рамках реалізації державної інформаційної політики з питань євроатлантичної інтеграції відбулась презентація фотовиставки «НАТО-УКРАЇНА: спільні цінності, спільний шлях».

Її присвячено спільним для України та НАТО цінностям: безпека, свобода, верховенство права, рівність та демократія.

Фотовиставка створена Центром стратегічних комунікацій «СтратКом Україна» за підтримки Центру інформації та документації НАТО. Організатори виставки зосередилися навколо фундаментальних цінностей, які поділяє НАТО та українське суспільство, і які Україна впроваджує для забезпечення безпеки та добробуту людини, як ключового суб’єкта національної безпеки.

В межах експозиції представлені фото Державної прикордонної служби України, Збройних Сил України та Національної гвардії України, які демонструють впровадження фундаментальних цінностей НАТО на стратегічному та операційному рівнях для забезпечення безпеки та добробуту людини як ключового суб’єкта національної безпеки.

У презентації фотовиставки прийняли участь представники Державної прикордонної служби України, Збройних Сил України, а також долучилися подорожуючі. 

Проведення заходу дасть змогу подивитися на процес Євроатлантичної інтеграції України під іншим кутом і показати людям, що євроатлантична інтеграція та виконання стандартів НАТО не обмежуються співпрацею у військовій сфері.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ