Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові презентують виставку фотохудожника Олега Огородника

Фотовиставка робіт відомого львівського фотографа Олега Огородника «Ex. – 70» відкриється у середу, 16 жовтня, у комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський палац мистецтв». Про це повідомляє ЛОР.

Олег Огородник є членом групи альтернативної фотографії «Zasmaha». Працює за допомогою ціанотипії – монохромного фотографічного друку та альбумінового друку. Фотографує спортивні події, знімає портрети та пейзажі, документує життя в горах.

Фотограф є членом Спілки фотохудожників України. У 1995 отримав міжнародне звання AFIAP (художник), у 1998 – міжнародне звання EFIAP (екселенс). З 2004 року є почесним членом Одеської фотографічної асоціації.

Учасник та призер українських і міжнародних фотосалонів. Лауреат обласної премії 2019 в галузі мистецтва «За виставкові проєкти та промоцію українського мистецтва за кордоном». У 2020 році став лауреатом премії Василя Пилип’юка.

Подія організована у співпраці Українського Фотографічного Товариства (УФОТО), Львівського Фотомузею, Львівської філії спілки фотохудожників України та Львівського палацу Мистецтв.

Початок виставки о 17.00. Адреса: м. Львів, вул. Коперника, 17

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ