Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові презентують виставку про Василя Вишиваного

Завтра, 17 серпня, у Львівській обласній державній адміністрації відбудеться відкриття банерної виставки, присвяченої українському військовому діячу, політику, дипломату, поету Василю Вишиваному (Вільгельму Францу фон Габсбург-Лотаринзькому). Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зазначимо, що виставку розмістили в межах проведення заходів, присвячених 100-річчю української революції 1917 – 1921 років.

У цьому році виповнюється рівно 70 років від часу трагічної загибелі одного із найактивніших учасників Визвольних Змагань Українського Народу у 1914-1920 роках, австрійського принца за походженням, Вільгельма фон Габсбурга  українського  патріота Василя Вишиваного) -  військового діяча, дипломата і автора патріотичних українських поезій, який залишився вірний своїй Присязі на Вірність Українському Народу до останнього подиху 18 серпня 1948 року. Дану виставку пропонуємо розмістити в межах проведення заходів присвячених 100 річчю української революції 1917 – 1921 років.

Офіційне відкриття виставки відбудеться о 15:00 годині у Львівській обласній державній адміністрації (2-й поверх, навпроти 257 кабінету) і експонуватиметься до 14 вересня. 

Ініціатори - Наукове товариство ім. П. Могили, журналіст - міжнародник і громадський діяч Марко Сімкін за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ