Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові пропонують провести конкурс серед літніх майданчиків

У Львові є потреба започаткувати конкурс на визначення найкращих та найгірших літніх майданчиків – про це „Гал-info” заявив депутат Львівської міської ради Вардкес Арзуманян. „Пропонуючи туристу або просто львів’янину випити каву на такому майданчику, ресторан або кафе, фактично, пропонують йому вид на місто, коли він може, окрім іншого, подивитися навколишню міську архітектуру, міський пейзаж, тобто йдеться про імідж міста”, – зазначив «Гал-info» депутат ЛМР.
 При цьому йдеться не лише про літні майданчики у центральній частині міста, а й у „спальних” районах: „Я не виключаю, що найкращий майданчик може виявитись на Сихові”. Окрім того, такий конкурс мав би посприяти і виявленню самовільних літніх майданчиків, на розміщення яких не було відповідних дозволів”.
„Дуже часто власники кафе йдуть шляхом найменшого опору, і літній майданчик – це просто набір пластмасових стільців та столиків, через що вони в більшості схожі один на одного і не мають свого обличчя”, – заявив Вардкес Арзуманян. Він також зазначив, що буде  ініціювати проведення такого конкурсу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ