Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові провели благодійний аукціон для ЗСУ

Його метою є зібрати 1,5 мільйона гривень для львівської 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ
фото пресслужби Львівської облради

У Львівській національній філармонії відбувся благодійний аукціон "Сила Мистецтва", метою якого є зібрати 1,5 мільйона гривень для львівської 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба Львівської облради.

Музичний супровід заходу наповнив Академічний симфонічний оркестр INSO-Lviv, який виконав чудові твори та подарував незабутню атмосферу.

«Ніколи не буде достатньою наша вдячність героям, які віддали життя за нашу свободу. Цю вдячність і жагу помсти та перемоги мусимо кожного дня нарощувати допомогою тим, хто нині захищає нашу державу: самим ставати у стрій, допомагати працею, волонтерством, коштами!» - зазначив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод  Юрій Холод.

Усі зібрані на аукціоні кошти будуть передані на придбання засобів повітряного нападу для наших тероборонівців. Ці безпілотні авіаційні комплекси військового та цивільного призначення забезпечують моніторинг, повітряну розвідку, відеоспостереження та корегування артилерійського вогню вдень та вночі ― (БпАК) «ВАЛК-1» (відомий як «Валькірія»).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ