Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові пройде боксерський турнір на призи Андрія Котельника

З 21 по 25 листопада 2019 року Фонд А.Котельника, проводить традиційний сімнадцятий турнір з боксу на цей раз міжнародний,серед юнаків 2006-2007р.н. та юніорів 2004-2005р.н. на призи Андрія Котельника.

Цей турнір стане нагодою ще раз привернути увагу молоді до здорового способу життя та необхідності зайнятися спортом. В турнірі будуть приймати участь команди  Німеччини, Ізраїля, Польщі, Угорщини, Молдови, України. 

Окрім того на відкритті та змаганнях будуть присутні почесні гості: багаторазовий чемпіон світу серед професіоналів за версією WBO Сергій Дзінзірук та Чемпіон Европи,серед професіоналів Олександр Дмитренко.Кращий тренер світу 2011року з боксу ЗТУ Дмитро Дмитрович Сосновський. З часу заснування фонду було проведено шістнадцять всеукраїнських турнірів з боксу. 

У 2017 році  цей турнір був проведений у форматі Чемпіонату України серед дорослих на призи Андрія Котельника. Метою фонду є проведення благодійної діяльності, спрямованої на розвиток українського спорту, розкриття інтелектуального, духовного та фізичного потенціалу дітей і молодих людей.

За сприяння Благодійного фонду було створено боксерську школу А.Котельника. Шостий рік поспіль база школи слугує навчальною платформою для навчально-тренувальних зборів національної збірної України. У вересні минулого року була відкрита “ Академія боксу Андрія Котельника”.

І ось на передодні змагань 20 листопада,  на базі Боксерського залу "Гетьман", де Андрій Котельник виріс як боксер, де готувався до Олімпіади, відбудеться урочисте відкриття першої філії Академії боксу А.Котельника.

Пройшла масштабна реконструкція цієї зали, де будуть тренуватися Учні Академії боксу з усіх куточків України.

Ми віримо, що тільки  ділом та наглядним прикладом ми зможемо допомогти дітям віднайти в житті правильний шлях у формуванні особистості та подбати про духовний та фізичний розвиток молоді, за якою майбутнє України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ