Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові п‘яний таксист втікав від поліцейських і вчинив ДТП з постраждалими

1/2
У Львові п‘яний таксист втікав від поліцейських і вчинив ДТП. Внаслідок аварії постраждала жінка 1974 р.н., її госпіталізували із поламаними ребрами та струсом мозку. Подія сталась сьогодні, 18 квітня, близько 03:00 на вулиці Галицькій у м .Винники. Про це Гал-інфо повідомили у Патрульній поліції Львова.

Патрульні помітили автомобіль-таксі ЗАЗ DAEWOO TF 69 Y 126, який їхав з вимкненими фарами. На вимогу поліцейських про зупинку чоловік не відреагував і навпаки почав набирати швидкість.

Їхав по газонах та бордюрах. Попереду загальмував автомобіль DAEWOO Lanos. Втікач почав гальмувати, але не встиг зупинитися. Гальмівний шлях був – 20 метрів.

Коли патрульні підбігли до автомобіля- втікача, водій намагався завести двигун і поїхати далі. В автомобілі DAEWOO Lanos їхало двоє осіб. Водій не постраждав, натомість його пасажирка 1974 р.н. госпіталізована з поламаними ребрами та струсом мозку.

Водій таксі 1985 р.н. перебував в очевидному стані алкогольного сп‘яніння. Коли його привезли на експертизу він відмовився її проходити. Та й був настільки п‘яний, що розлігся на підлозі. Справу передали слідчим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ