Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові реконструюють стадіон «Юність»

Реконструкцію стадіону «Юність» у Парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького влада планує розпочати у вересні. На стадіоні відновлять трибуни, роздягальні, а також зроблять накриття від дощу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
ultras.org.ua

Реконструкція «Юності» коштуватиме 9,3 млн грн. Замовником робіт виступив Парк культури ім. Богдана Хмельницького.

«Вже є розроблена проектно-кошторисна документація, – зазначає в.о. начальника управління культури ЛМР Михайло Мороз. –Відповідно до неї, передбачається загальна місткість трибуни – 480 осіб, з них 360 – сидячих і 120 – стоячих місць. Також там буде дах, який захищатиме від дощу. Проектантом передбачені також спеціальні технічні рішення, які би захищали від сонця».

Згідно з умовами відкритих торгів, відкриття пропозиції конкурсних торгів відбудеться 30 серпня цього року.

«Ми розраховуємо, що наприкінці вересня переможець торгів вже би мав приступати до виконання робіт. До кінця року такі роботи можуть бути завершені», – каже Михайло Мороз.

Як зазначають у прес-службі ЛМР, стадіон, у першу чергу, буде використовувати регбійний клуб. Утім, якщо буде потреба, тут будуть також проводити й інші спортивні змагання. Не виключається і проведення концертів.

Твоє місто

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ