Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові розкрито вбивство сторожа автостоянки

У Львові розкрито вбивство сторожа автостоянки, яке було скоєне 11 січня цього року. Про це сьогодні, 14 січня, на прес-конференції членів колегії прокуратури Львівської області розповів перший заступник прокурора Львівської області Володимир Гураль.

За словами першого заступника прокурора, своїм головним завданням прокуратура вважає розкриття злочинів «по гарячих слідах», а не через кілька років.

«Як приклад, я хочу привести вбивство, яке було вчинено 11 січня на території Шевченківського району. Був вбитий сторож автостоянки. Було виявлене тіло з множинними ножовими пораненнями, конкретних слідів, які б вказували на злочинця не було. Однак завдяки оперативно-розшуковим заходам було встановлено особу підозрюваного, це раніше судимий, який нещодавно повернувся із місць позбавлення волі. Були виявлені і речі, які він викрав у вбитого, а також – сліди злочину на одязі. На цей час підозрюваний вже затриманий і йому пред’явлені обвинувачення. Наразі проводиться досудове слідство», - повідомив Володимир Гураль.

Також він зазначив: «Вже на початку цього року ми практично розкрили вбивство жінки на території Галицького району. Саме тепер іде робота, закріпляються докази і найближчим часом офіційно буде пред’явлено звинувачення затриманим особам».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ