Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові рятувальники допомогли транспортувати жінку до карети швидкої допомоги

У Львівській області рятувальники двічі надавали допомогу людям, які опинилися у квартирній пастці. Про це повідомили 14 вересня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

13 вересня до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в м. Львові на вул. Музики, 36 на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку зачинилась та не може самостійно відчинити двері квартири жінка, 1948 року народження.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою колінчастого автопідйомника надано доступ працівникам поліції та швидкої допомоги для потраплянню в квартиру, де знаходилась власниця з попереднім діагнозом інсульт.

Рятувальники допомогли транспортувати хвору жінку до карети швидкої для подальшої госпіталізації в КНП КЛШМД м. Львова.

Цього ж дня о 22:38 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в м. Стрий на вул. Залізняка, 5 на третьому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку зачинилась та не виходить на зв'язок власниця квартири, 1945 року народження.
Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою висувної драбини надано доступ працівникам поліції для потрапляння в квартиру, де знаходилась власниця з попереднім діагнозом інсульт і яку в подальшому госпіталізовано в центральну районну лікарню м. Стрий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ