Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові рятувальники винесли з задимленої квартири жінку

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, 22 січня о 18:19 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Володимира Великого.
Фото: ДСНС Львівської області

Львів: на пожежі вогнеборці врятували власницю квартири - жінку 1940 року народження
Пожежа виникла в квартирі на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про подію повідомили мешканці будинку, також надали інформацію про те, що в задимленому помешканні, за зачиненими дверима може знаходитись власниця квартири - жінка 1940 року народження.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікон квартири вибивався густий чорний дим. Не гаючи часу вогнеборці включились в спеціальні засоби захисту органів дихання та приступили до проведення робіт з пошуку та порятунку власниці квартири та ліквідації пожежі. Вхідні двері були зачиненими, то ж рятувальникам за допомогою спецобладнання довелось зрізати двері.

Ввійшовши в задимлені приміщення вогнеборці виявили в одній з кімнат, на ліжку жінку, яку негайно винесли на свіже повітря та передали медикам. Потерпілу, в подальшому, було госпіталізовано в Львівську обласну клінічну лікарню із симптомами отруєння продуктами горіння. О 18:35 вогнеборці локалізували пожежу, та о 18:36 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 1 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ