Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Львові ще одна загибла, попередньо 14-річна дівчинка

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.
Фото: ЛМР

«На жаль, маємо третю загиблу людину внаслідок нічної атаки по Львову. Попередньо це 14-річна дівчинка. Кількість постраждалих зросла до 25», – написав Козицький.

Ще три людини самостійно звернулися по допомогу у медзаклади Львова.

Перед тим повідомлялось про двох загиблих – жінки та чоловіка. Загиблій 50 років, вона працювала медсестрою-акушеркою у 5 поліклініці міста Львова. Інформацію про загиблого чоловіка ще з’ясовують.

В місті зафіксовано декілька загорянь житлових будинків. Всюди працюють відповідні служби. Зокрема, у Залізничному районі, неподалік головного вокзалу, є загоряння житлових будинків. Також пошкоджені та вибиті вікна у будинках у Франківському районі, зокрема на вулицях Коновальця та Мельника.

Станом на зараз відомо про більш ніж 35 постраждалих внаслідок ворожого обстрілу. Двох дітей віком 10 та 15 років і 21 дорослого, віком від 19 до 90 років, госпіталізовано в лікарні св. Пантелеймона і св. Луки. Десятеро дорослих пацієнтів у  важкому стані, в тому числі 5 дітей, інші – у стані середньої важкості та легкі.

Також учні двох шкіл – Арніки та школи 17 залишаються вдома.

Через обстріл у Львові перекрили кілька вулиць

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 4 вересня росіяни завдали масштабного комбінованого удару ракетами та безпілотниками по Львову. Через обстріл у Львові пошкоджені житлові будинки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ