Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові спіймали п'яну жінку, яка спричинила ДТП і втекла

В ніч на 21 вересня, приблизно о 2:00 патрульні отримали виклик про ДТП без потерпілих у Львові на перехресті вулиць Джорджа Вашингтона — Зелена.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує Патрульна поліція Львівської області.

Зі слів потерпілого водія, автомобіль "Volkswagen Touareg" в'їхав в його автомобіль "Opel Combo". Водійка обмінялася з пасажиром місцями і вони поїхали з місця пригоди.

Патрульні 2 батальйону переглянули відео з камер Центру безпеки міста і ця інформація підтвердилася. Вони обстежили прилеглі території і виявили згаданий автомобіль з характерними пошкодженнями на вулиці Зеленій. 

І водійка, і власник автомобіля, який сів після ДТП за кермо, були з ознаками алкогольного сп'яніння. Вони від перевірки відмовилися.

На 28-річну мешканку Львівщини склали кілька протоколів: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Також, на неї винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів або відмова їх пред'являти для перевірки) КУпАП.

На другого водія, 32-річного львів'янина, склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів або відмова їх пред'являти для перевірки) КУпАП.

До того ж, як з'ясувалося, цей автомобіль розшукувала виконавча служба. Його евакуювали на арештмайданчик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ