Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові стартувала Міжнародна агропромислова виставка "EuroAGRO"

У четвер, 17 листопада, у Львові стартувала Міжнародна агропромислова виставка "EuroAGRO". Упродовж трьох днів у виставковому центрі "Південний-ЕКСПО" українську та польську аргопродукцію та техніку представлятимуть понад 100 компаній. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На єдиному аграрному майданчику Міжнародної агропромислової виставки також відбудеться конференція у рамках польсько-української співпраці "Інвестиції: стабільні передумови конкурентного розвитку аграрної економіки". Учасники заходу говоритимуть і про інвестиційну привабливість аграрного сектору Львівщини та самоорганізованість і подолання проблем особистих селянських господарств, а також презентуватимуть українські та польські агропідприємства.

Зазначимо, географічна карта українських учасників охоплює Львівську, Київську, Дніпровську, Івано-Франківську, Закарпатську, Рівненську, Харківську, Миколаївську, Одеську області. Польську експозицію представлятимуть такі компанії як ADRAF, AGROLA, Firma Agro-Line, Agronas, ALTRO, ARTWET, BIN, BURY Maszyny Rolnicze, Defro, GOSPODARSTWO JACHYMEK, JOTAFAN, Fabryka Wag Kalisto, Metalerg, Smart Nanotechnologies, Staltech, SWIMER, TerraExim – Agroimpex та ін. Сфера їх діяльності охоплює агротехніку, ветеринарію, насіння, технології для тваринництва та широкий асортимент сільськогосподарського обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ