Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові стартували національні велозмагання

На легкоатлетичному манежі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту у Львові сьогодні, 30 вересня, стартував Відкритий осінній чемпіонат України з велоспорту на треку. Про це повідомили 30 вересня Гал-інфо у прес-службі ЛОДА.

За титул чемпіонів впродовж кількох днів змагатимуться понад 200 учасників, що представляють 20 клубів.

"Уже за кілька днів наші велосипедисти Андрій Ганзін та Микита Яковлев стартують на Чемпіонаті Європи U23. Цей чемпіонат стане хорошою нагодою для них ще раз відточити свої навички, а для інших велосипедистів — можливістю продемонструвати здобутті вміння у боротьбі за титул чемпіона та поспілкуватись з однодумцями", - зазначив начальник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Сьогодні, у перший день, учасники змагаються у командній гонці переслідування. Участь у ній беруть по дві команди по чотири гонщика. Старт відбувається з протилежних сторін велотреку. Молодші юнаки та дівчата позмагаються сьогодні у гонці стретч.

У другий день змагань визначать переможців у командному спринті та груповій гонці. У п’ятницю, 2 жовтня, спортсмени змагатимуться у гіті, гонці з вибуттям та спринті.

У суботу відбудуться гонки темпо та кейрін. В останній змагальний день, 4 жовтня, визначать найкращих у гонці медісон та парній гонці медісон на час.

Нагадаємо, у неділю на дорогах Львівщині завершився Відкритий чемпіонат України з велоспорту на шосе.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ