Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові стартував благодійний аукціон творчих робіт митців з Києва

В рамках виставкового арт-проєкту «Relocation», що триває в PM Gallery, Інститут автоматики спільно з PM Gallery відкриває благодійний продаж творчих робіт митців з Києва.

Серед авторів, що представляють роботи: Андрій Підлісний, Максим Мазур, Юрій Болса, Галина Андрусенко, Олександр Богомаз, Каріна Синиця, Владислав Рябоштан, Ольга Заремба, Лідія Мороз, Юлія Кириченко, Марія Матієнко.

50% коштів виручених з продажу представлених робіт будуть направлені на допомогу родинам, друзям учасників виставки «Relocation», що втратили власне житло з початком повномасштабної війни росії проти України, а саме молодій сім’ї художників з дитиною, що втратили дім в с. Ворзель Київської області та евакуювались під обстрілами на початку березня. Та родині художників, викладачів коледжу мистецтв і дизайну, які втратили дім в м. Ірпінь Київської області на початку березня.

Частину представлених на продажі робіт можна оглянути на виставці «Relocation» в PM Gallery (Львів, вул. Коперника, 17 (-1 поверх)). Роботи доступні для придбання до 4 вересня. Долучитись до аукціону можна в онлайн-форматі за посиланням.

Запрошуємо всіх охочих до участі у благодійному продажі мистецьких творів на підтримку постраждалих від війни родин!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ