Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові стартував ІIІ Міжнародний фестиваль «Pizzicato e Cantabile»

З 23 липня до 9 серпня у Львові триватиме ІIІ фестиваль літньої пори «Pizzicato e Cantabile». У програмі – нові композиції на струнних та щипкових інструментів від світових зірок зі США, Голландії, Японії, Франції, Польщі та України. Цього року фестиваль «Pizzicato e Cantabile» стає міжнародним.

Квитки на gastroli.ua.

29 липня, у неділю, у програмі «КОРОЛЬ ІНСТРУМЕНТІВ  &  ІНСТРУМЕНТ КОРОЛІВ (ОРГАН  &  РОЯЛЬ)» ми зібрали для вас кращі композиції для органа.

30 липня, у понеділок, музична моновистава «КЛАВЕСИННІ НОВЕЛЕТТИ» подарує сучасне переживання класики з допомогою клавесина.

31 липня, у вівторок – вечір інструментальної музики двох унікальних інструментів, флейти Пана і органа, «СИРІНКС».

1 серпня, у середу, - «МУЗИКА ФРАНЦІЇ У ЛЬВОВІ» подарує вам містику сакральності французьких композиторів 18 cт. Т’єррі та Кліко, Арістіда Кавайє-Колля.

2 серпня, у четвер – вечір «HEJNAŁ KRAKOWSKI» об’єднає твори від бароко і романтизму до сучасності – Й. С. Баха і Й. Брамса, Ф. Ліста, М. Сужинського, Б. Котюка та П. Ебена.

3 серпня, у п’ятницю, дует Fernabucco презентує віолу да ґамбу і творчість композиторів епохи Ренесансу і раннього бароко у програмі «ВІОЛА ДА ҐАМБА – МУЗИЧНА ПОДОРОЖ ЄВРОПОЮ 16 – 18 ст».

4 серпня, в суботу, органістка Юлія Ландау презентує симфонію для органа М. Таривердієва у програмі «ДЗВОНИ ЧОРНОБИЛЯ».

5 серпня, у неділю, - презентація стохастичної композиції «150-ий псалом Царя Давида» в однойменній програмі, присвяченій світлій пам’яті родоначальника Львівської цимбальної школи Тараса Барана.

6 серпня, у понеділок, - відомий твір «СОНЦЕ, ЩО СХОДИТЬ НАД ЛЕТЮЧИМ ГОЛЛАНДЦЕМ» у виконанні маестро з Італії.

7 серпня, у вівторок, - у програмі «ОРГАННЕ МИСТЕЦТВО ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ АМЕРИКАНСЬКОГО СПРИЙНЯТТЯ» одна з найвидатніших американських органісток Ґейл АРЧЕР продемонструє через призму американського сприйняття органне мистецтво.

9 серпня, у четвер – вечір галантної музики «ҐАЛАНТНІ ЛЬВІВСЬКІ ВІРТУОЗИ» - галантна стилістика у неокласичних пошуках італійських і французьких композиторів у 20 столітті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ