Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові стихія повалила 55 дерев і 5 електроопор

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/3
З огляду на погодні умови у мерії засідає оперативний штаб з ліквідації наслідків негоди. Станом на зараз триває збір інформації по районах. Станом на 17.30 год оперативна інформація така: повалено 55 дерев, зафіксовано 6 поривів мереж електротранспорту, впало 5 опор "Львівобленерго", підтоплення на вулицях міста вже сходять. Усі комунальні служби будуть задіяні для усунення наслідків. Про це повідомили 25 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

"Комунальні служби вже приступають до робіт. Повалені дерева будуть розкрижовувати і забирати з проїзної частини.

На вул. Сахарова вода піднялася до рівня бордюрів, дощоприймачі всі сприймають воду, але дуже велика кількість опадів випала. На вул. Тролейбусній трохи піднявся рівень води, але дощоприймачі працюють.

Всі працівники є зараз на місцях. Вже приступили до виконання робіт. Дерева вже забираємо з проїжджих частин, першочергово там, де вони заважають руху транспорту", - розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства.

За інформацією ЛКП "Львівелектротранс", у зв’язку з тим, що вимкнено струм, електротранспорт не курсує. Прогнозують, що подачу струму відновлять лише після повного припинення негоди. Також потрібно буде очистити трамвайні колії і контактну мережу від повалених дерев.

"Почав роботу оперативний штаб з ліквідації наслідків негоди. Фіксуємо повалені дерева та підтоплення. Міські служби вже виїхали для ліквідації наслідків. Прохання при можливості залишатись вдома, або у безпечних приміщеннях та уникати місць біля конструкцій та дерев. Гаряча лінія міста – 1580", - повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Інформація про наслідки негоди оновлюється.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ