Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові триває реконструкція вулиці Степана Бандери

Зараз підрядна організація ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" проводить роботи на трьох відрізках. Про це повідомили 7 квітня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото Гал-інфо

Так, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Карпінського завершують влаштування дорожнього покриття, від вул. Карпінського до вул. Антоновича – облаштовують каналізаційний колектор, а на ділянці від вул. Городоцької до вул. Героїв УПА триває демонтаж трамвайної колії і контактної мережі.

«Роботи з реконструкція вул. С. Бандери на відрізку від вул. Чупринки до вул. Антоновича ми розділили на дві частини. Так, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Карпінського завершують роботи з влаштування дорожнього покриття, а від вул. Карпінського до вул. Антоновича облаштовують каналізаційний колектор.

Натомість на ділянці від вул. Городоцької до вул. Героїв УПА триває демонтаж трамвайної колії та трамвайної і тролейбусної контактної мережі», - повідомив Олексій Хміль, прессекретар ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, проектно-кошторисна документація на реконструкцію вул. С. Бандери була розроблена у 2020 році проектною організацією ТзОВ "ТрамДорПроект" на замовлення ЛКП "Львівавтодор".

Проектом реконструкції вул. С. Бандери передбачається: повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів; зрізка зелених насаджень, які попадають в межі виконання робіт; реконструкція всіх інженерних мереж, згідно з наданими технічними умовами служб міста; влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці; влаштування контактної мережі трамваю, вуличного електроосвітлення; влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг та, на окремих ділянках, – велосипедних доріжок; влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків; влаштування тротуарів і пішохідних зон з забезпеченням умов для пересування маломобільних груп населення; благоустрій вуличного простору.

Загалом буде відремонтовано всю вулицю, протяжність якої 1,05 км. Замостять вулицю бруківкою. Виконує роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість реконструкції, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП "Львівавтодор" та ТзОВ "Онур", – 209 499 990 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ