Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться фестиваль «Діапазон»

З 8 по 30 липня у Львові вже всьоме відбуватиметься Міжнародний фестиваль органного мистецтва «Діапазон». Сім органних традицій, сім органних шкіл з усього світу й України делегували кращих виконавців, щоб продемонструвати свої досягнення на Сьомому «Діапазоні» у Львівському Будинку органної та камерної музики. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Сьомий «Діапазон» органних традицій – це Італія і Франція, Чехія, Сполучені Штати Америки і Польща, а також – Київська та Львівська органні школи. Сьомий «Діапазон» – це живе звучання органної музики різних епох – від часів Ренесансу й епохи бароко до романтизму й сучасності. Генератором ідеї, душею і мотором проведення VII. Міжнародного Фестивалю органного мистецтва «Діапазон» є львівська органістка Олена Мацелюх.

Орган – це найбільший, найпотужніший і найскладніший із усіх музичних інструментів. Діапазон технічних і художніх можливостей трубного органа перевершує будь-які наші очікування»,- зазначають організатори фестивалю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ