Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться фестиваль морозива

Цими вихідними, 20−21 липня, у Львові проведуть фестиваль морозива «Lviv Ice Cream Festival». Про це сьогодні, 15 липня, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 Вхід на територію фестивалю — у дворик Ратуші буде безкоштовним для всіх відвідувачів. Триватиме фестиваль з 12.00 до 22.00 год.

Ідея фестивалю — створити платформу для розвитку локального підприємства та ознайомити мешканців міста з місцевими виробниками.

«Ми хочемо зробити якісний, смачний фестиваль морозива у місті, що стане цікавою подією як для мешканців Львова так і для туристів. Ми подбаємо про велику кількість активностей та відпочинкових зон для зручного відпочинку всією родиною», — зазначають організатори.

На Lviv Ice Cream Festival весело всім: для дітей будуть діяти ігрові зони і майстер-класи, багато конкурсів і kids party щодня. А дорослі зможуть відпочити у лаундж-зоні, випити смачної кавифрешівсмузі та посмакувати морозивом і десертами. Додатковими розвагами для відвідувачів стануть яскраві фотозони та веселі аніматори.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ