Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться міжнародний турнір з баскетболу серед ветеранів

З 4 по 6 травня у Львові відбудеться міжнародний турнір з баскетболу «Відкритий Кубок Львова» серед ветеранів.

Турнір, що відбудеться за підтримки Львівської міської ради (програма «Відкриті Кубки Львова»), буде присвячений пам’яті відомих баскетболістів Львівщини. Участь у турнірі візьмуть баскетболісти Львова, Кошице, Клайпеди та Вільнюса. Що цікаво, у спорткомплексі «Львівської Політехніки», де і відбудуться усі матчі турніру, гратимуть ветерани, вік яких перевищує 65 (!) років.

«Для того, щоб гідно представити Львів нашу команду підсилюємо гравцями з інших міст України, - каже організатор турніру Орест Тимочко (на фото). – Впевнений, що турнір буде цікавим, адже у ньому візьмуть участь ветерани старші 65 років. Для прикладу, за команду з Клайпеди виступати гравець, якому уже, уявіть собі, 82 (!) роки. Як організатор турніру, хочу зробити пам’ять тим видатним баскетболістам Львівщини, з якими я жив, і яких, на жаль, уже немає разом з нами. Ці люди демонстрували хороші спортивні результати і показували баскетбол вищого ґатунку. Яскравий приклад – олімпійський чемпіон Віктор Панкрашкін.

Особливістю турніру, який вшанує пам’ять видатних баскетболістів, є те, що він відбувається щороку, щоправда у різних містах – після Львова турнір відбуватиметься у Вільнюсі, Клайпеді та Кошице. Турнір такого ветеранського рівня Львів прийматиме вперше. У нашому місті він відбуватиметься раз в чотири роки. Дуже приємно те, що до міста Лева усі хочуть приїжджати, тому на наше запрошення усі відгукнулися з великим задоволенням», - сказав Орест Тимочко.

Поза конкурсом у турнірі візьмуть участь депутати Львівської міської ради та друга команда ветеранів зі Львова. Кожен з учасників матиме можливість зіграти з кожним суперником за круговою системою. Престижний ветеранський турнір триватиме у Львові до 6 травня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ