Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться прем’єра вистави «Він, вона, вікно, покійник» Рея Куні

З 16-го по 25 лютого 2007 року у львівському театрі «Воскресіння» відбудеться прем’єра вистави «Він, вона, вікно, покійник» відомого драматурга Рея Куні — про це сьогодні, 8 лютого 2007 року, під час прес-конференції повідомив художній керівник театру «Воскресіння» Ярослав Федоришин.
 «Для нашого театру кожна прем’єра — це є дуже важливий етап, важлива подія, тому що ми, зазвичай, не випускаємо багато прем’єр — одну або дві, і потім їх багато часу граємо. Прем’єра «Він, вона, вікно, покійник» — це комедія, а комедії наш театр ніколи не ставив. Ми сподіваємося, що люди під час вистави зможуть посміятися, а головне — отримають великий заряд енергії та хорошого настрою», — розповів Ярослав Федоришин.
До речі, тривалість вистави — більше трьох годин.
П’єса Рея Куні «Він, вона, вікно, покійник» була вперше представлена британським глядачам 1990 року і з того часу її подивилися глядачі у багатьох країнах світу. Деякі критики зауважують, що переказувати сюжет комедії Рея Куні – все одно, що переказувати німий фільм із Чарлі Чапліном. Сюжет цієї комедії доволі простий, але майже кожна репліка змушує глядача сміятися та захоплюватися грою акторів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ