Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили»

Благодійний фонд «Запорука» та Арсен Мірзоян запрошують 9 червня на найтепліший велопробіг у Львові – «Кручу педалі, щоб вони жили». Про це повідомляють у ЛМР.

Організатори з учасниками збиратимуть 1 мільйон гривень на спеціалізований простір у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові.

Зокрема, на зібрані кошти створять маніпуляційний кабінет з можливістю хірургічного втручання, у якому будуть робити якісну діагностику та процедури для стабілізації стану дітей.  Купуючи квиток на подію, учасники роблять внесок, що наближатиме досягнення спільної благодійної мети. Придбати квиток можна за посиланням.

Подія розпочнеться о 10:30 з руханки у центрі міста, після чого учасники велопробігу почнуть свій шлях від Оперного театру до вулиці Липинського і назад. Під час події на локації велопробігу працюватиме ярмарок, де можна провести час з друзями, поласувати смаколиками і придбати яскравий мерч на спогад про цей день.

Щорічно фонд «Запорука» організовує велике родинне свято, яке об'єднує тисячі людей навколо спільної мети – підтримки дітей, які лікуються у Західноукраїнському спеціалізованому медичному центрі.

Контакти для акредитації медіа:  Дар’я Савченко, 0672095754, [email protected].  

Водночас уже завтра, 30 травня, о 12:00 у виставковому просторі ТРЦ Forum Lviv фонд «Запорука» презентує виставку колажів про дітей, які одужали після лікування раку. Це діти, які у різні роки лікувались у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові: 10 різних історій, 10 унікальних ілюстрацій, які об'єднані спільним гаслом: «Ми сильні, коли ви поруч!».

На подію запрошують представників медіа. Для акредитації звертайтесь: Дар’я Савченко, керівниця комунікаційного відділу фонду «Запорука»: 067 209 57 54, @Daria_Comms (телеграм). Акредитація для ЗМІ обов’язкова і триває до 29 травня включно.  

Довідка

«Запорука» – благодійний фонд з багаторічним досвідом у сфері охорони здоров’я, заснований у 2008 році. Фонд допомагає долати життєві виклики, аби українці відчували власну цінність та гідність під час лікування та у скрутні часи, керуючись трьома цінностями: людяність, чесність, ефективність.  Офіційний сайт фонду: zaporuka.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ