Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться велопробіг у пам’ять про Володимира Івасюка

Як повідомили 13 серпня Гал-інфо у прес-службі Управління спорту Львова, велопробіг ʺВшановуємо Володимира Івасюкаʺ відбудеться 16 серпня о 09:30 ранку.

Розпочнеться захід від громадського простору у мікрорайоні Рясне 2 (збір біля початкової школи, вул.Величковського, 14а).

Велолюбителі подолають близько 5 кілометрів, до місця трагічної загибелі Володимира Івасюка у Брюховицькому лісі.

Організатори заходу – громадські організації ʺРух Тверезих Галичанʺ, ʺСвій Крайʺ та БО БФ ʺШпиталь доктора Свідерськогоʺ закликають учасників заповнити форму, адже іменні реєстраційні номери будуть для тих, хто заповнить форму до 14 серпня.

Вікове обмеження учасників 16+. форма для реєстрації тут.

ʺРозпочнемо велопробіг від громадського простору у Рясне 2, об’їдемо мальовниче Рясне та проїдемо через селище Брюховичі і назад повернемося в Рясне 2, де на велолюбителів та шанувальників видатного Українця Володимира Івасюка чекатимуть заохочувальні призиʺ – повідомив представник ГО “Рух Тверезих Галичан” та один з організаторів заходу Роман Гарасим.

Реєстрація учасників і видача стартових номерів розпочнеться о 9:00
9:15 загальна руханка
9:30 старт
10:15 прибуття до місця вшанування Володимира Івасюка. Вшанування пам’яті.
10:40 Дружньою командою повертаємося у Рясне 2.

Організатор Роман Федишин, представник ГО “Свій край” з друзями започаткували виготовлення Самообслуговуючих веломайстерень, які вже працюють у багатьох містечках України. Роман каже: “Ми організовуємо цей захід для пропаганди здорового способу життя в поєднанні із збереженням пам’яті про видатного композитора.”

“Нещодавно ми долучились до організації забігу у селі духовного просвітника Галичини Маркіяна Шашкевича. Тепер, вшановуємо Володимира Івасюка. Плануємо, щоб це стало доброю традицією – поєднання спорту та шанування історії“ – Отець Андрій Грицайко, голова правління Благодійної організації “Шпиталь доктора Свідерського”, яка виступає організатором велопробігу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ