Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться виставка творів Олександри Диди "В’язані фантазії"

З 21 листопада по 5 грудня у пороховій вежі, що на вулиці Підвальній, 4, буде проходити виставка творів Олександри Диди «В’язані фантазії».

Роботи, представлені на виставці, створені упродовж 2011-2015 років, виконані в оригінальній техніці текстильної пластики. Їх особливістю є те, що вони не робляться по в’язальній схемі. Автор ліпить форму з ниток, покладаючись виключно на свої відчуття. Поряд з картинами також представлені авторські ляльки, в основу виготовлення яких покладено народний принцип ляльки-мотанки, котрий автор творчо інтерпретувала.

Олександра не любить масштабних проектів. Усі її твори відносно невеликі. Це зумовлено як особливостями матеріалу, так і любов’ю автора до деталей і камерності.

Виставка «В’язані фантазії» дозволить Вам зануритись у затишний і м’який світ, в якому реальність стає казкою, а казка матеріалізується.

Довідка про автора

Олександра Дида народилася у Львові 1988 року. Навчалася у Львівській академічній гімназії, пізніше вступила в Національний університет «Львівська політехніка» на спеціальність «Архітектура». Отримавши диплом (з відзнакою) магістра архітектури, вступила до аспірантури при Національному університеті «Львівська політехніка». У 2015 році захистила кандидатську дисертацію і зараз викладає у Національному університеті «Львівська політехніка» на кафедрі архітектурного проектування.

Відкриття відбудеться 21 листопада о 15:00, у виставковому залі на другому поверсі. Експозицію можна оглянути з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 18:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ