Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відбудеться виставка Заслуженої художниці України Наталії Поліщук

У четвер, 19 серпня о 17:00 у Львівському палаці мистецтв за адресою вул. Коперніка, 17 відбудеться відкриття персональної виставки живопису Заслуженої художниці України Наталії Поліщук.

Живопис відомої в Україні та закордоном художниці, учасниці понад 140 виставок та арт-проектів в Європі та США, експонуватиметься під титулом "НЕЗАЛЕЖНО ВІД..." Адже

НЕЗАЛЕЖНО від... обставин, 
віримо, що наша Країна, всеж-таки стане країною-мрії і на її безмежні лани золотого колосся пшениці, немов лелеки, повертатимуться такі рідні і потрібні нам люди!

НЕЗАЛЕЖНО від... вірусів,
на противагу хворобам, українці житимуть, житимуть в здоров'ї, добробуті та радості, житимуть достойно! І ніщо і ніхто не стане нам на заваді!

НЕЗАЛЕЖНО від... агресії сусіда, наперекір протиріччям та змовам, Україна всеж буде вільною, а сльози матерів, немов грона червоної калини, перевтіляться в нові життя та нові здобутки!

 НЕЗАЛЕЖНО від... того, що кажуть інші, саме ми творимо нашу Державу! Саме тут і зараз! Тож творімо добро, творімо радість, творімо почуття та пристрасть! Яскраво! Кольорово! Натхненно! 

Виставка триватиме до 9.09.21.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ