Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відбудеться виставка-ярмарок "Львівський товаровиробник"

Сьогодні, 9 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про організацію та проведення виставки-ярмарки "Львівський товаровиробник" з метою популяризації продукції львівських підприємств. Виставка-ярмарка у Львові відбуватиметься з 6 по 10 жовтня. про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Організатором виставки-ярмарки "Львівський товаровиробник" визначили оператора виставкової діяльності - приватне акціонерне товариство "Гал-ЕКСПО".

На час проведення виставки-ярмарки розповсюджувачів, які нададуть місця для розміщення зовнішньої реклами виставки-ярмарки, звільнять від сплати за тимчасове користування місцями, які перебувають у комунальній власності, для розміщення спеціальних конструкцій зовнішньої реклами.

Управління економіки департаменту економічної політики має укласти договір оренди приміщення Львівського палацу мистецтв (вул. М. Коперника, 17) у межах коштів, передбачених на виконання заходів Програми сприяння розвитку підприємництва у м. Львові на 2014-2016 роки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ