Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбулись зональні змагання зі стрітболу серед дівчат

У спорткомплексі НУ «Львівська політехніка» (вул.Самчука, 14), що в Стрийському парку, відбулися змагання з стрітболу серед студенток (3х3). Участь взяло шість команд: по дві з НУ «Львівська політехніка» та ЛДУФК, а також команди з Тернополя та Івано-Франківська.

Перемогу здобули гості з Івано-Франківська, у складі яких виступали представники жіночої збірної України 3х3, які є одними з найсильніших у Європі. Склад переможниць: Анастасія Сидорак, Христина Філевич, Дарина Завидна та Катерина Вашкевич.

Друге місце у команди ЛДУФК-1 (Марія Ковтун, Валерія Околович, Дарина Степанюк та Тетяна Юркевичус). Третьою стала перша команда Львівської політехніки, які залишили за межами призової трійки другу команду ЛДУФК.

«З нашої зони виходить п’ять команд, тобто у фінал не потрапила тільки друга команда Політехніки. З інших регіонів у фінал потрапляє чотири команди, однак, знаючи високий рівень студентського баскетболу на Західній Україні, організатори виділили на одне місце більше. Поки що не відомо коли відбудуться фінальні змагання, не всі попередні етапи ще відбулися. Немає конкретики по фінальних частинах ні 5х5, ні 3х3, а, наприклад, у нас вже дуже скоро на збори до збірної поїдуть Катерина Скакаліна та Вікторія Бабич», - розповіла головний тренер ЛДУФК Ірина Клєніна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ