Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбувся баскетбольний турнір для дівочих команд «Нові імена»

Впродовж двох днів у Львові відбувалися змагання з баскетболу в рамках третього Всеукраїнського відкритого турніру «Нові імена» між командами дівчат 2006-2007 року народження, присвяченого дню захисту дітей. Всього участь взяло дев’ять команд з кількох областей України. Також для молодшої вікової групи (2008-2010 р.н.) провели баскетбольні естафети, у яких визначили найкращих.

За підсумками змагань першими стали представниці ОДЮСШ з Івано-Франківська, друге місце зайняли БК «Кобри» з Мамаївців (Кіцманський район, Чернівецька область), бронзові нагороди здобули ДЮСШ-1 Старлайф (Чернівці). За межами призової трійки опинилися ОДЮСШ (Львів), БК «Соколяни» (Сокаль), ДЮСШ (Кам’янець-Подільський), ДЮСШ (Мостиська), ДЮСШ ІВС «Спартак» та ДЮСШ (Червоноград).

У естафетах найкращими стали представниці ДЮСШ ІВС «Спартак», другими стали дівчата з івано-франківської ОДЮСШ, третє місце у чернівчанок.

 «Надзвичайно приємно, що вже третій рік Львів приймає подібний турнір. Розвиток масово, особливо дитячого баскетболу повинен бути пріоритетним, якщо у планах є становлення баскетболу загалом. Мабуть, вперше бачу таку кількість дівочих команд в одному залі. Сподіваюсь, що цей турнір і надалі буде відбуватись у Львові, а дівчата, які стоять зараз тут, колись гратимуть на найвищому рівні, популяризуючи баскетбол в Україні», - заявив після церемонії відкриття президент ЛМФБ Дмитро Крамар.

Організаторами змагань виступили  ДЮСШ ІВС «Спартак» (директор – Чубаєва Л.О) та Львівська міська федерація баскетболу (президент – Дмитро Крамар) за підтримки управління молоді та спорту ЛМР.  Не обійшлось і без підтримки Львівського державного університету фізичної культури, який забезпечив учасників змагань залом для проведення ігор. Також організатори висловлюють подяку голові Львівської обласної організації ФСТ «Спартак» Первачуку Віктору Анатолійовичу та ректору ЛДУФК професору Приступі Євгену Никодимовичу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ