Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відкрили «Епіцентр К»

Сьогодні, 6 жовтня 2006 року, у Львові відбулося відкриття будівельного гіпермаркету «Епіцентр К», засновником якого є родина Герегів — Галина та Олександр. Участь в урочистому відкритті взяли, окрім засновників, заступник голови Львівської ОДА Тарас Батенко, міський голова Львова Андрій Садовий та народна артистка України, народний депутат України Оксана Білозір.
«В Україні — це вже четвертий гіпермаркет, проте єдиний у Львові і єдиний на Західній Україні, — зазначив під час урочистого відкриття Тарас Батенко. — Його надзвичайно швидко і якісно побудували. Його площа становить 30 тис. квадратних метрів. Гіпермаркет містить близько 100 тис. найменувань будівельних матеріалів».
«У грудні 2003 року у Києві нам вдалося відкрити перший такий гіпермаркет, — розповіла Галина Герега. — Протягом двох років було відкрито ще два таких гіпермаркети будівельних матеріалів. Завдяки гіпермаркету у Львові, який вдалося побудувати всього за чотири місяці, ми створили 500 нових робочих місць». За її словами, гіпермаркет працюватиме щодня, без вихідних, з 8.00 до 22.00 години.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ