Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відкрили ювілейну виставку творів Романа Горака

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська обласна універсальна наукова бібліотека» сьогодні, 17 січня, відкрили книжкову виставку до 80-річчя автора Романа Горака.
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Так колектив бібліотеки вирішив відзначити ювілей відомого львівського письменника-дослідника, франкознавця, колишнього директора Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка.

В основі творчості Романа Горака - біографії та діяльність українських діячів культури кількох епох, суспільні відносини в різні періоди нашої історії. Також Горак є автором низки наукових праць,  сценаріїв та театральних постановок, написав низку рецензій на окремі твори та видання, його перу належать дослідження та статті про багатьох письменників. Найвідоміші книги автора: «Василь Стефаник», «Українські історії. Повернення додому», «Тричі мені являлася любов», «Бажав я для скованих волі», «Втеча у прірву».

«Відкрити для себе багатогранну постать Романа Горака допоможе книжкова виставка «Оборонець українських світочів», яка експонується у великій читальній залі», - запрошують працівники бібліотеки. Адреса бібліотеки: місто Львів, проспект Шевченка, 13.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ