Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відреставрують кам'яницю Леона Сапеги

Ремонтно-реставраційні роботи будинку-пам'ятки архітектури місцевого значення на вул. Стефаника, 11, охоронний № 280 у м. Львові уклали в системі публічних закупівель Prozorro.
Будинок №11 на вулиці Стефаника у Львові Фото: pslava.info

Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради підписало договір з приватним підприємством "Архітектурна майстерня "Ренесанс" загальною вартістю 3 099 995 грн, на проведення ремонтно-реставраційних робіт в будинку-пам'ятки архітектури місцевого значення на вул. Стефаника, 11, охоронний № 280 у м. Львові, більш відомому як кам'яниця Леона Сапеги.

Нагадаємо, як повідомляли на початку жовтня 2019 у Львівській міській раді, у Львові прийняли рішення про створення Муніципальної галереї мистецтв: «Галерея буде підрозділом Палацу культури імені Гната Хоткевича й буде розташована на 260 квадратних метрах на вулиці Стефаника, 11».

Заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко зазначав: «Цим рішенням ми розпочинаємо напрацювання по проектно-кошторисній документації, робочій групі і юридичній особі, яка буде на базі Палацу Хоткевича. Плануємо, що впродовж півтора місяці буде тривати робота над проектом, після чого готуємось до експертизи, тендеру і початку ремонтних робіт. До березня наступного року об’єкт буде готовий».

Як повідомляло Гал-інфо21 жовтня 2019 року була затверджена робоча група експертів та культурних діячів для підготовки концепції нового простору, яка вже активно працює над проектом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ