Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові влаштували концерт для військовослужбовців, які проходять реабілітацію

Вчора, 15 листопада 2018 у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, Львівський будинок офіцерів спільно з Ігорем Богданом організували концерт для військовослужбовців, які проходять реабілітацію у клінічному центрі та для родин Загиблих на Сході України. Про це повідомили у прес-службі Львівського будинку офіцерів.

На концерті виступили : гурт «Львівські музики», маленька зірочка - Злата Тітаренко, в якої відбулася прем’єра пісні «Мамо-мамочка» - слова поета-пісняра Богдана Пісного, музики Євгена Карвацького, аранжування Михайла Бушка; Сергій Котовський і його вихованці мистецької школи «Острів дитинства», які зачарували всіх присутніх чудовим автентичним співом. А Ігор Богдан поділився своєю фантастичною енергетикою, доторкнувся до серця кожного і наповнив душі ліричними почуттями.

Приємним подарунком для військовослужбовців і для гостей концерту – солодкий стіл від колишнього музиканта та товариша Ігоря Богдана – Сашка Бережанського, а Злата Тітаренко з мамою спекли та передали торт для важкохворих військових ,які перебувають на реабілітації у госпіталі і не мали змоги відвідати концерт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ