Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові внаслідок пожежі в квартирі загинув власник

1/2
Сьогодні вночі, 24 серпня, на третьому поверсі п`ятиповерхового житлового будинку на вул. Миколайчука, 30 виникла пожежа. Врятували 10 людей, власник внаслідок пожежі загинув.

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області.

Повідомляється, що на момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири вибивався чорний дим. Рятувальники включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до ліквідації займання та порятунку людей.

Через сильне задимлення, що виникло внаслідок загорання, сходова клітка швидко наповнилась токсичними продуктами згорання. Тож, з метою гарантування безпеки мешканцям багатоповерхівки, з верхніх поверхів, на вулицю вивели 9 осіб. Також, як стало відомо, на п’ятому поверсі в квартирі була 10 літня дитина-інвалід, тож вогнеборці за допомогою рятувального пристрою винесли хлопчика на руках на свіже повітря.

Паралельно з порятунком мешканців сусідніх квартир, вогнеборці проводили ліквідацію пожежі в квартирі. Під час ліквідації займання в квартирі, вогнеборці виявили тіло чоловіка. Загиблим виявився власник квартири – чоловік 1951 року народження.

Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 20 м кв. До ліквідації пожежі залучили 18 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки. Причини та обставини виникнення пожежі наразі встановлюють.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ