Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові водіїв громадського транспорту навчать комунікувати з людьми з інвалідністю

У Львові навчають водіїв громадського транспорту правильно комунікувати з людьми з інвалідністю, громадянами пільгових категорій, військовими та учнями. Про це інформує ЛОР.
Фото Олени Ляхович

Під час однієї з таких зустрічей своїм баченням теми супроводу та допомоги маломобільним пасажирам на транспорті поділився головний спеціаліст відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва Львівської обласної ради, людина з інвалідністю Ігор Дякович.

«Робота водіїв автобусів, трамваїв, тролейбусів – це титанічна праця. І дуже добре, коли є можливість коригувати роботу в цьому дуже вузькому напрямку.

Шановні водії, поводьтеся з людьми з інвалідністю так, як підказує вам серце, совість і виховання. Адже немає єдиного аксіомного підходу до всіх людей з інвалідністю. Ми всі різні. Хтось промовчить, хтось буде агресувати, а хтось публічно буде порушувати проблему. Головне – зрозуміти, що водії і пасажири мають контактувати без агресії, адже ціль у нас одна – якісні послуги і тактовність усіх сторін», - наголосив під час виступу Ігор Дякович.

Як повідомили у Львівській міській раді, такі навчання відбуваються на постійній основі, аби водії були максимально коректними з усіма пасажирами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ