Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові викрили раніше судимого крадія на черговій крадіжці

Оперативники карного розшуку викрили у Львові зловмисника, причетного до крадіжок шести скутерів, а також гаманців та мобільних телефонів. Про це сьогодні, 3 липня, повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Чоловіку загрожує до шести років ув’язнення.

Будьте пильні та бережіть своє майно!

16 липня у Шевченківський відділ поліції з заявою про викрадення його скутера звернувся мешканець Львова. На місці події працювала слідчо-оперативна група, співробітники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції, а також оперативники карного розшуку поліції Львівщини.

Проведеними заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 39-річний львів’янин, раніше судимий за крадіжки. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили у його помешканні викрадений скутер, а також запчастини ще до п’яти двоколісних транспортних засобів.

Також встановлено, що зловмисник причетний до щонайменше 14 крадіжок майна у громадян, зокрема – до незаконного заволодіння шістьма скутерами, крадіжок гаманців та мобільних телефонів.

Слідчі Шевченківського відділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ