Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові викрито факт розкрадання військового майна

Як повідомили у прес-службі Військової прокуратури Західного регіону України, за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону викрито факт розкрадання військового майна на суму понад 4,5 млн гривень.
У Львові викрито факт розкрадання військового майна

Слідчими територіального управління ДБР у м. Львові здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно начальника складу ракетно-артилерійського озброєння взводу матеріального забезпечення однієї з військових частин Львівщини.

У ході слідства встановлено, що вказаний військовослужбовець за контрактом, недбало ставлячись до служби та виконання свої обов’язків, не забезпечив належного обліку та зберігання ввіреного військового майна. Це призвело до викрадення у вересні-листопаді 2018 року зі складу військової частини 7 тепловізійних прицілів марки ARCHER та 8 приладів нічного бачення на суму понад 4,5 млн грн.

Правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 425 КК України, санкція якої передбачає покарання до 7 років позбавлення волі.

Окрім того, 5 лютого 2019 року Личаківський районний суд м. Львова обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб вказаному військовослужбовцю. Як альтернативу, суд визначив можливість внесення застави – 153 680 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ