Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові взяли під варту водія, через якого загинуло двоє людей

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, у Львові правоохоронці взяли під варту водія, який спричинив смертельну ДТП.
Фото: поліція Львівської області

Як повідомлялось раніше, дорожньо-транспортна пригода сталась 23 червня близько 7.50 на автодорозі "Київ - Чоп", неподалік  села Чучмани Буського району.

Двоє загиблих і троє травмованих: на Львівщині мікроавтобус зіткнувся з автівкою

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що  водій мікроавтобуса "Мерседес" - 31-річний мешканець Золочева, здійснюючи розворот, не надав перевагу в русі легковику "Рено", яким керував 56-річний місцевий мешканець, внаслідок чого сталося  зіткнення.

Від отриманих травм на місці події загинуло двоє пасажирів автомобіля  "Мерседес" віком 34 та 28 років. Ще один 50-річний пасажир мікроавтобуса, незважаючи на зусилля медиків, помер у лікарні. Усі мешканці Золочівського  району.

Окрім того, тілесні ушкодження отримали ще троє осіб. 

Співробітники відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини повідомили водію "Мерседеса" про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3  ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

За клопотанням слідчих  суд обрав для підозрюваного – 31-річного  мешканця Золочева,  запобіжний захід – тримання під вартою терміном на 60 діб. 

Досудове розслідування триває.  

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, поблизу Львова нетверезий водій влетів в електроопору: є загиблий і травмовані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ