Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові з презентацією кліпу виступить турецький інді-виконавець Kandur

У суботу, 19 лютого, о 20:00, у львівському клубі "Дзиґа" відбудеться концерт проєкту "Kandur" - інді-рок гурту, створеного сінгером-сонграйтером з Туреччини Ількером Кандуром разом із львівськими музикантами. На розігріві виступить місцевий гурт "SomE TimeZ".

Під час концерту відбудеться презентація кліпу на пісню "Divide".

Ількер Кандур народився та виріс у Стамбулі, Туреччина. Розпочав свою професійну музичну діяльність в Києві після закінчення університету. У 2013-му році життя завело його до Сан-Франциско (штат Каліфорнія), де він прожив п’ять років, упродовж яких виступав на відомих майданчиках, брав участь у фестивалях, їздив у турне та ділив сцену зі своїми музичними кумирами.

Рок'н'рольний стиль та відкритий погляд на життя поєднуються у творчості Кандура з любов’ю, втратою, ревнощами, та сильним впливом міст, в яких йому довелося жити. 

Тож 19-го лютого Kandur та його друзі запрошують відсвяткувати випуск відео на пісню "Divide" - композицію, що відкриває новий EP "Atomic Garden Sessions", реліз якого відбудеться 18 лютого цього року. Цей EP відзначає 5-ту річницю дебютного EP Kandur'а "Fantasy" і символізує закриття його п'ятирічного Сан-Франциського періоду кар'єри.

Варто додати, що на розігріві виступить львівський фолк-рок гурт SomE TimeZ, музиканти якого також беруть участь у проєкті Kandur. Бенд створений влітку 2017 р. в м. Львові Євгеном Кириленком (клавіші, вокал, аранжування, музика, тексти) та Адамом Лозинським (вокал, гітара, музика, тексти), для запису із друзями-музикантами авторських пісень в електричному та акустичному форматах різноманітної стилістики: фольк-рок, арт-рок, сінті-поп тощо. З 2019 р. гурт виступає в форматі напівакустичного дуету. А цього разу в "Дзизі" колектив презентує розширений склад із ритм-секцією.

Початок 19-го лютого о 20:00.

Вартість: 150₴

Подія у фейсбуці.

Kandur у соцмережах:

facebook.com/kandurmusic

instagram.com/kandurmusic

soundcloud.com/kandur

youtube.com/kandur

SomE TimeZ у соцмережах:

https://www.facebook.com/sometimezband

https://soundcloud.com/some_timez_band

https://www.youtube.com/channel/UCnqwPcokvbGJGCLrtYMiy-Q

https://www.instagram.com/sometimezband/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ