Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали чоловіка, який ймовірно пограбував перехожого

Як інформує прес-служба Патрульної поліції львівської області, у ніч на 26 квітня екіпаж патрульної поліції 2 батальйону отримав орієнтування на групу осіб, які зі слів заявника, побили його та забрали мобільний телефон.
У Львові затримали чоловіка, який ймовірно пограбував перехожого

Інспектори зустрілися з потерпілим та дізналися, що 8 осіб (шість чоловіків та дві жінки) пограбували його на вулиці Підмурній та втекли у невідомому напрямку.

Патрульні розпочали пошуки, та вже через 10 хвилин, на вулиці Старій, виявили чоловіка, який почав втікати, коли побачив службовий автомобіль поліції. Його наздогнали та зупинили. Заявник чітко вказав на даного чоловіка та підтвердив, що він був одним з тих, хто на нього напав. В той самий час, на проспекті Чорновола, інший екіпаж поліції побачив групу осіб, які підпадали під опис. Патрульні підійшли до них, представилися, та розповіли, що неподалік відбувся злочин, і їм потрібно переконатися, чи не причетні вони до нього. Інспектори надіслали фото громадян екіпажу поліції, який був з потерпілим. Чоловік підтвердив, що ці люди, також були учасниками.

Всіх осіб доставили до Галицького відділу поліції для встановлення їхніх даних та обставин події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ