Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали чоловіка з краденими номерними знаками та дзеркалами

Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
1/2
Як повідомили 20 травня гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, сьогодні близько 6 години патрульні 4 батальйону проїжджаючи на вулиці Кобилиці помітили підозрілу особу, яка намагаючись уникнути з ними зустрічі, сховалася за деревом.

Поліцейські вирішили перевірити невідомого на причетність до скоєння правопорушень. Коли вони підійшли до чоловіка, то помітили що він ховає щось під курткою. Виявилося, що це номерні знаки на іноземній реєстрації. Зі слів 28-річного львів'янина, він їх викрав з автомобіля "Volkswagen Passat" на вулиці Княгині Ольги. Також, у нього були при собі два дзеркала заднього виду з автомобіля, аркуш на якому були написані однакові номери телефонів та викрутка.

Патрульні з'ясували, що цей чоловік ймовірно здійснив тієї ночі крадіжки номерних знаків та згаданих дзеркал ще з шести автомобілів на вулицях: Симоненка, Володимира Великого, Науковій та Княгині Ольги.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції. За всіма переліченими адресами виявили записки з ідентичними номерами телефонів. Експерти вилучили речові докази в присутності понятих.

Чоловіка супроводили у відділ поліції.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, посадовця Сколівського лісгоспу звинувачують у службовій недбалості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ